maanantai 16. tammikuuta 2017

Tytölle 116cm ja vauvalle 56-62cm


Heipat täältä blogihiljaisuudesta ja hyvää uutta vuotta 2017! 

Täällä ommeltu kyllä on koneet sauhuten, mutta kuvaaminen ja bloggaaminen jäänyt kokonaan loppusyksystä. Tällöin perhettämme ilahdutti ja ajan pysäytti vauvan syntymä. Perheemme on nyt 6 henkinen ja aika tuskin lisääntyy, mutta josko blogia taas saisi heräteltyä. Pienelle tuli paljon ommeltua vaatetta, niitä nyt pikkuhiljaa bloggailen, itselleni muistoksi ja teille nähtäväksi.

4v tytölle koossa 116cm. Leggarit omalla kaavalla, tunika OB 4/16 Hummingbird. Tunikan kaava on aika leveä, joten sitä kavensin sovituksen jälkeen. Hihat jatkoin täyspitkiksi ja kaula-aukon ompelin normaalisti kantaten.



Vauvalle koossa 56cm. Kietasubody OB 1/2012 Happy squirrel muokattuna avattavaksi. Housut samasta lehdestä Little Rabbit, hieman kavennettuna ja vyötäröresorilla.


Body ja housut koossa 62cm. Body Ob 1/2012 Bert muutettuna nappilista olalle. Housut samasta lehdestä Little Houses, vyötäröresorilla.



2 kommenttia:

  1. Oi, onnea teille pienestä vauvasta <3! Kivoja vaatteita oletkin tehnyt. Varmasti ei sitä ompeluaikaa ihan niin paljoa ole pienen lapsen kanssa :). Onnea sinunkin vuoteesi!

    VastaaPoista